Ellinor Eke Göransson Flashback

av Karl Åkerman

Svenska Ellinor Eke Göransson blev känd när hon deltog i det populära programmet ”Bonde söker fru” 2021. Programmet sänds på TV4 och brukar ses av över en miljon tittare. Det är alltså ett av Sveriges mest populära program inom reality genren.

Bonde söker fru

I ”Bonde söker fru” 2021 var Ellinor Eke Göransson en av de många brevskrivarna till bonden Filip. Ellinor var en av de tjejer som blev vald att följa med Filip till sin gård i Värmland. Och det slutade faktiskt med att Ellinor och Filip fann varandra och blev kära.

Flashback Ellinor Eke Göransson

På det svenska forumet Flashback kommer det varje år en forum tråd för årets säsong av ”Bonde söker fru”. Det finns nämligen många medlemmar som är intresserade av att följa programserien och sinsemellan diskutera vad som händer.

Givetvis finns det alltså en ”Bonde söker fru” 2021 och Ellinor Eke Göransson Flashback tråd. Där kan du läsa om medlemmarnas tankar om bonden Filips val och hur de ser på relationen mellan Ellinor och Filip.

Många medlemmar på Flashback trodde stort på Ellinor och Filip som ett par. Och förväntade sig att förhållandet skulle hålla. De blev lika förvånade som resten av programmets följare, när Ellinor gick ut i media och berättade att förhållandet plötsligt tagit slut.

Du kanske också gillar