Fråga pendeln om framtiden

av Jack Olofsson
PENDULOM

Att fråga en pendel, eller divination som det också kallas, är populärt så här års när många är nyfikna på hur det nya året ska bli. I tusentals år har människor världen över frågat pendeln, spått i stjärnorna eller använt tarotkort. Här är en kort guide till dig som är nyfiken på 2023.

Kort om spådomar och att fråga pendeln:

Hur kan jag spå mig online?Du kan använda gratistjänster som spådom.se eller gå med i en Facebookgrupp
Vad betyder divination?Divination är ett gammalt svenskt ord för spådom
Hur kan man fråga pendeln?Du kan ta en ring eller liknande tyngd, sätta den i ett snöre och be den visa dig svaren för ja och nej
Vilka andra sätt att spå finns det förutom pendel?De vanligaste är att spå med tarotkort eller genom att tyda stjärnor

Tre magiska sätt att fråga pendeln

De vanligaste sätten att spå om framtiden är genom att använda en pendel, tarotkort eller genom att läsa i stjärnorna. Alla tre sätten är så gamla att vi inte vet när de egentligen började. Att få fram en spådom genom att fråga pendeln är det lättaste sättet när man är ny. Genom att sätta en ring eller annan tyngd i ett snöre kan man söka svar på ja- och nejfrågor. Olika pendlar kan bete sig olika när de ska ge svar och därför bör man alltid börja med att fråga “Hur ser svaret för ja ut?”. 

Genom att pendla eller rotera kommer pendeln att visa sina rörelser och sedan är det bara att sätta igång. Pendeln behöver konkreta frågor och det är svårt att få fram nyanserade svar, men fördelen är just att det är gratis att fråga pendeln och dessutom enkelt att lära sig. Om du vill fråga pendeln om kärlek behöver du ställa flera enkla ja- och nejfrågor för att få en tydlig bild, till exempel “Kommer jag att möta kärleken 2023?” eller “Kommer han att vara mörkhårig?”.

Tarot kan ge svaren

Tarotkort finns i olika varianter runt större delen av jorden och de används för att få fram mer nyanserade svar om framtiden. Den stora skillnaden mellan tarot och att fråga pendeln är att man kan få djupare kunskap och mer nyanserade svar av tarotkorten. De olika korten har olika givna tolkningar som man kan lära sig, men kombinationen av olika kort kan ge mer information och det tar för många lång tid att lära sig tolka fullt ut.

Det tredje sättet att spå är att se i stjärnorna för att utläsa både vad som kommer att hända i världen i stort, men också hur det kommer att påverka olika personer individuellt. Till dig som vill lära dig astrologi finns många kurser och böcker i ämnet, men det går också bra att ta del av färdiga horoskop online.

Fråga pendeln online

Det finns flera tjänster för att fråga pendeln gratis online och några av dem erbjuder även andra sätt att spå sig. På spådom.se kan du välja mellan olika sätt att se din framtid och sedan är det upp till var och en att se hur svaren ska tolkas i ens eget liv. 

När man använder en digital tjänst är det lättare att få hjälp med tolkningar av till exempel tarotkort. Det finns även grupper på Facebook där man kan få hjälp att fråga en pendel eller lägga en tarotstjärna. Du kan hitta en som passar dig genoma att söka på “spådom”.

Du kanske också gillar