Logan Paul VS Floyd Mayweather

av Karl Åkerman

Många trodde inte på ryktena om att Logan Paul VS Floyd Mayweather var sanna, men det var de.

Denna uppvisningsmatch genomfördes utan poängdomare, och då ingen förlorade på knockout fick matchen ingen officiell vinnare. Dock är experterna eniga om att Floyd i slutändan vunnit. Båda boxarna respekterade varandra efter matchen och var nöjda med kvällen, även om både Logan och Floyd utropade sig själva som vinnare efteråt.

Regler under boxningsmatchen

Matchen var inte en sanktionerad boxningsmatch, utan slogs som en uppvisningsmatch. På grund av att det inte var en officiell och sanktionerad fight, kunde de även ha andra regler. Bland annat har matchen inga poängdomare, och ingen officiell vinnare utsågs. Matchen består av åtta treminutersronder, och de båda boxarna slåss utan hjälm.

Hur var matchen?

Floyd Mayweather var som du säkert kan äkna ut förhandstippad som vinnare, och många trodde att han skulle krossa Logan. Trots detta lyckades Logan hålla sig kvar i matchen samtliga åtta rundor, och många menar att han till och med vann några av dessa.

Inte illa för en kille utan boxningskarriär att gå åtta rundor mot världsmästaren, och till och med vinna några. Logan Paul VS Floyd Mayweather var en bra fight som helt klart är värd att se, även om det bara var en uppvisningsmatch utan en officiell vinnare.

Du kanske också gillar