Rosie Huntington-Whiteley

av Karl Åkerman

Rose Inc är ett sminkmärke som är skapat av toppmodellen tillika entreprenören Rosie Huntington-Whiteley. De har fått väldigt bra kritik från flera håll och lanseras nu i Sverige. Hon var nyligen på Sverigebesök för att prata mer om sitt skönhetsmärke.

Rosie Huntington-Whiteley har över 10 år i branschen

Rosie själv har varit i branschen i mer än 10 år och är van att sitta i sminkstolen. Det är den erfarenheten som hon använder sig av när hon nu utvecklar sin egna produkter. Något som utmärker produkterna är att de är en blandning av skönhetsprodukter och smink i ett. Många är dessutom refill vilket är smart och hållbart. Du gör alltså miljön en tjänst samtidigt som du handlar dessa produkter.

Många ser omedelbara resultat

Rosie Huntington-Whiteley är väldigt stolt över sitt sminkmärke och många användare märker resultat direkt. Några bästsäljande produkter är det multifunktionella rouget och deras skin-tint serum. Deras rouge går även att använda på läpparna som ett läppstift och finns i flera olika färger. Du kan köpa en stor del av sortimentet på NK. Förhoppningsvis kommer det även lanseras i flera butiker runt om i Sverige snart. Det är ett märke som verkligen har framtiden för sig.

Du kanske också gillar