Olof K Gustafsson

av Karl Åkerman

Sett till sin livsstil och förmögenhet är Olof K Gustafsson en framgångsrik entreprenör. Han är inte välkänd för gemene man, däremot är han mer känd på forumet Flashback. Där diskuteras det friskt om den mytomspunna svensken.

Vem är Olof K Gustafsson?

Olof K Gustafsson är skandalomsusad och det inte minst på grund av att han drivet företaget Escobar Inc tillsammans med brodern till knarkbaronen Pablo Escobar.

Entreprenören får inte speciellt mycket utrymme i den svenska pressen. Men han gör en del intervjuer, och medlemmarna på forumet Flashback är inte sena med att publicera dem i tråden för att diskutera.

Åsikterna om Olof K Gustafsson är många. En del tycker att han har storhetsvansinne, medan andra tror att han kanske lider av mytomani. De åsikterna är helt enkelt sprungna ur den extravaganta livsstil som Olof K Gustafsson lever och de påståenden han ibland gör.

Flashback Olof K Gustafsson

På Flashback hittar du en väldigt lång Olof K Gustafsson Flashback tråd. Många medlemmar på forumet Flashback är intresserade av att diskutera Olof K Gustafsson och hans förehavanden. De spekulerar exempelvis kring hur han har råd med all sin lyxkonsumtion. Vilken innefattar allt från dyra klockor till bostäder och lyxbilar.

Du kanske också gillar