Känd Tv4 profil angrep kvinnlig kollega

av Karl Åkerman

Tv-profilen ska ha varit berusad under en slutproduktionsfest för nya säsongen av ”Robinson”, mannen fick för sig att köra rattfull med golfbilen. En kvinnlig kollega försökte då stoppa honom. Mannen ska då ha höjt rösten mot kvinnan och greppade tag i hennes handleder. Tv4 uppger att en intern utredning blev gjord och beslutade sedan att plocka bort mannen helt från kanalen.

Vem är tv4 profilen som dom plockar bort?

Frågor rörande en känd tv4 profil angrep kvinnlig kollega, kommer i samband med den nya säsongen av Robinson upp på nytt.

Tv4 har idag beslutat att avsluta sitt samarbete med personen. Dock är det ett faktum att han ändå kommer synas i Robinson 2022, säsongen var vid händelsens tidpunkt redan färdiginspelad. Anders Öfvergård är den kända Tv4-profilen som plockas bort helt från kanalen.

Tidigt informerade Expressen om att händelsen utspelade sig på en firmafest, under ett produktionsavslut. Då dem firade att säsongen var färdig och hade nått sitt slut. ”Arga snickaren” ska då ha blivit våldsam mot en kvinnlig kollega. Öfvergård har kommenterat händelsen för egen talan och har bekräftat att han betett sig olämpligt och otrevligt. Han har också bett om ursäkt ör detta.

Du kanske också gillar