Svensk rockstjärna fälls för sexuellt övergrepp mot barn

av Karl Åkerman

Det var under en övernattning där två unga tjejer skulle ha det mysigt tillsammans som pappan till ett av barnen gjorde sig skyldig till barnpornografibrott. Händelsen har blivit uppmärksammad både i riksmedia och även på Flashback eftersom den skyldige är en svensk rockstjärna.

Svensk rockstjärna fälls Flashback

På Flashback framkommer att mannen har varit rockstjärna i ett av Sveriges största rockband. Trots att det finns olika spekulationer om vem det kan vara finns en hel del som tyder på att det är gitarristen i rockbandet Civil War, som nyligen blivit utesluten från bandet. Dessutom har han bytt namn och flyttat till en ny stad.

Rockstjärnan blir dömd till fängelse

Under Melodifestivalen hemma hos familjen hade de två unga tjejerna, båda under 10 år gamla, haft det roligt. Senare under kvällen hade de somnat i varsitt rum. Då hade pappan till en av tjejerna tagit sig in i rummet där hans dotters kompis låg på sängen. Han började därför ta på henne och nära underlivet.

När hon ryckte till drog sig mannen tillbaka och gick ut ur rummet. Därefter berättade flickan vad som hänt och mannen blev dömd till 9 månader i fängelse. Dessutom ska han betala skadestånd till tjejen som han utsatte för sexuellt övergrepp, summan motsvarar 53 400 kronor.

Du kanske också gillar